Horisontalt friluftsliv
 
Overnatting i Vestfolds sånn middels dype skoger

Overnatting i Vestfolds sånn middels dype skoger

 

Denne gangen ble det en lavterskellokaltur til vestfolds middels dype skoger med min bedre halvdel. Vi gikk litt, spiste litt, slappet av litt, sov litt, spiste litt til, og dro hjem igjen. Nokså begivenhetsløst, og svært avslappende.

Rommet mitt for natten. Litt dårlig termostat og døgnåpen buffet (meg), men ellers fint. Tre stjerner. Jeg hadde ikke tatt høyde for sommertemperaturer og tropenetter, så det ble litt i overkant svett med quiltene mine denne natten.

Kjærestens innkvartering for natten. Rom med utsikt og god belysning. Hun fikk også oppleve, kanskje i enda større grad enn meg, å være buffet for et rikt, men innpåslitent, dyreliv. Tenker det blir køyer med fastsydd myggnett til begge to om ikke lenge. Køya hennes viste seg også å være litt for kort til å ligge ordentlig flatt i, så det kan virke som personlengde ikke er avgjørende for lengden på køya, men heller noe med geometrien eller alkemien som inntreffer ved en gitt lengde. Her må det forskes!

Oversiktsbilde av hele hotellet med restaurant, ballsal og soverom.

Utsikt over tarp.

Utsikt under tarp. Her kan skimtes en Selva 450 fra Cumulus som ble testet for første gang på denne turen. Førsteinntrykket er bra, disse polakkene kan dun, men oppheng er de ikke like bra på. Det vil blogges grundigere om denne ved en senere anledning. De er herved advart.

Og til sist, litt produktplassering, for jeg har hørt at det er slik man får ting gratis.

Fordi legen sier at jeg er tjukk og må begynne å trene. Man tilsetter litt pea- og cashewnøtter i sjokoladeposen, for da er det ikke godteri lenger. Da er det turmix og det er sunt. Godteri med nøttealibi, altså.

Ikke akkurat produktplassering, selv om man kan skimte merkenavnet på kruset mitt, mer en meg-plassering. Og jeg er, i tillegg til å være svært morgenfotogen med vellagt hår og opptil flere haker, glad i både kaffe og andre frokostdrikker. Kanskje spesielt whisky.

Heng med neste gang. Kanskje det skjer noe da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.