Horisontalt friluftsliv
 
Søndagstur og utstyrstest.

Søndagstur og utstyrstest.

Jeg lagde meg en hengekøye i det nye stoffet til www.ripstopbytheroll.com (Robic 1.7 xl) og en tarp i Xenon wide fra www.makeyourgear.com nylig, og tok dem med ut for å evaluere resultatet av all banningen foran symaskinen. En kompis ble med som moralsk støtte, fotomodell og hjelpearbeider.

dsc_0263

Robic-stoffet er fantastisk til hengekøyer. Akkurat passe tøyelig og bredt nok (68 tommer) til å lage en virkelig komfortabel hengekøye av. Dette blir nok tursenga mi i overskuelig framtid! Den ferdige køya ble 11 fot lang og 5.5 fot bred.

dsc_0236

Med brede køyer kan det noen ganger bli litt plagsomt med alt stoffet som henger og slenger, så jeg sydde inn strikker på langsidene for å motvirke det. Det fungerte over all forventning.

dsc_0253

Tarpen – vel… Stoffet er det ikke noe å si på, annet enn at det er forferdelig vanskelig å sy for en kløne som meg og resultatet da blir deretter. Uansett er det en asymmetrisk «godværstarp» til sommerbruk, så den bør duge til formålet 🙂

Te og buljong på spritkjøkken ble det også (akkurat) tid til innimellom den arbeidskrevende og slitsomme testingen.

dsc_0257

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.