Horisontalt friluftsliv
 
Velkommen til Hengut.no!

Velkommen til Hengut.no!

dsc_0254

Å komme seg ut på tur i skog og mark er fantastisk for kropp og sjel. Det er enda bedre om man ligger komfortabelt og sover godt!

Etter flere år hvor jeg aksepterte at man ikke kunne forvente himmelseng- og edderdunkomfort på tur, og sov så-som-så i telt, så bestemte jeg meg for å gi hengekøye en sjanse. Det tror jeg kan ha vært den lureste avgjørelsen jeg har tatt på flere år! Jeg ble faktisk så entusiastisk at jeg satte opp et domene kun for å opplyse andre om hvor fantastisk det er å sove i hengekøye – altså hengut.no.

Jeg håper på sikt at flere hengekøyeentusiaster også kan tenke seg å bidra, slik at dette kan bli noe mer enn enda en blogg hvor en middelaldrende fyr tar bilde av ting som henger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.