Horisontalt friluftsliv
 
Fräsche barduner, brodder og M/77

Fräsche barduner, brodder og M/77

Den dinglende duo henger igjen! Denne gangen med matchende støvler, som seg hør og bør for en rosablogg.

På fottøyet skal rosabloggeren kjennes! Da jeg har føtter som trolig egner seg bedre til å trå vannet enn til å svinse rundt i skog og mark, så er støvler et evig problem. Ingen passer, enkelt og greit. Noen har blitt greie etter en lang periode med inngåing, mens andre har virket ganske bra i begynnelsen for så å bli verre etter noen mil. Derfor har jeg nå gitt opp alt som heter moderne, ergonomisk utformet fottøy med membran og denslags og kjøpt et par hederlige lærstøvler av type M/77 – forsvarets marsjstøvel.

Dels på grunn av rosenrøde minner fra mine tre dager i førstegangstjenesten, dels fordi folk med normale føtter rapporterer at de sitter skikkelig dårlig. Da er sjansen god for at de passer meg. Så snart jeg får gått dem inn. For øyeblikket er det ikke akkurat som å gå med silketøfler… Men nok om det. På bildet skimtes også et par Snowline Chainsen Pro. I forhold til tidligere forsøk med brodder og stegjern så er disse i en helt annen klasse. Etter noen minutter glemte jeg at jeg hadde dem på, og festet de gir er helt suverent – både på is og snø.

Dagens bespisning besto av speilegg ala omnifuel for Alex og langstekt svinenakke med grønnsaker, lett lunket på lite bål, for undertegnede. Litt utfordrende å spise med spork, men alt går med nok servietter. Eller jakkeermer.

En liten kaffe i køya ble det også.

Og til sist, som lovet i overskriften, for your viewing pleasure, noen fräsche barduner:

Mer om dette senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.