Horisontalt friluftsliv
 
Luftetur med Alex og dyne fra Ikea.

Luftetur med Alex og dyne fra Ikea.

Så fikk man luftet seg litt igjen. En glatt spasertur fra Sandbakken til Askevann hvor faren for lårhalsbrudd var overhengende. Moren så vi ikke noe til. Værmeldingen tidligere i uka ga oss forhåpninger om skikkelig kaldt og fint vær, men heller ikke denne gangen ble det noen mulighet for å teste hva isolasjonen dugde til. Så vi testet noen lakrisbåter i stedet. Det er forøvrig det nye kallenavnet på den svarte køya mi: Lakrisbåten. Er jeg ikke kreativ. Nuvel.

Det gjøres stadige fremskritt i dyneopphengsutviklingsprosessen og i dag ble det konkludert med at maljer og trykknapper må til. Det skal bli spennende i fortsettelsen. Det meldes om bra varme nedenfra på tross av stor slakk i oppheng og åpninger på kortsidene, så det kan være at jeg prøver å tilpasse en lignende variant selv når det blir litt varmere i været. Om man kan få en underquilt til noen hundrelapper på ikea, så kan man leve med at den kanskje ikke ser oppsiktsvekkende bra ut.

Hennessytarpen gjorde også en liten gjesteopptreden i dag. Den og en Hennessy Safari er forøvrig til salgs for en rimelig penge. Jeg bruker dem ikke lenger, og det blir for teit å la dem støve ned i boden. Tusen norske kroner og de er dine. Og ikke nok med det! Jo, det var egentlig alt…

Bjellands Special ble pensjonert i dag. Mer om dette ved en senere anledning.

Ny tarp fra Ripstopbytheroll. Mer også om dette ved en senere anledning.

Dagens bespisning var kalveentrecote og poteter ala omnifuel, etterfulgt av avkjølte lakrisbåter og bananchips. Et herremåltid om jeg får si det selv. Og det får jeg, for det er min blogg.

På gjensyn!

5 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.