Horisontalt friluftsliv
 
Hengekøye med avtagbart myggnett, tredje kapittel

Hengekøye med avtagbart myggnett, tredje kapittel

…og neppe det siste. Jeg har nemlig målt feil. Feil, sier jeg. FEIL! Eller, egentlig er målene riktige, det er utregningene som førte til målene som er feil. Nuvel. Uansett årsak er det bare å glede seg til å dra ut ca tre meter med sting.

Sånne. Og jeg som gjorde meg sånn flid for å få det rett og fint. Akk. Godt man har whisky, sier jeg bare. Og, nei, jeg drakk ikke da jeg regnet ut målene.

Som man kan skimte, om man er en svært dyktig skimter, av bildet over så ble myggnettet ca 20cm for bredt. På grunn av det så slutter det ikke tett rundt mønesnora på endene, og således blir det en diger åpning som kryp og denslags kan spasere rett igjennom. Ikke helt etter planen, altså.

Et noe mer vellykket eksperiment er den digre pakkposen. Hvorfor er den så diger? Jo, nå skal du høre:

Den er så diger fordi jeg har tenkt å pakke ned køya, pysjen og, om det lar seg gjøre, overdyna i den. Trolig litt optimistisk med sistnevnte, men lang under, over og et par raggsokker er det hvertfall god plass til.

Om myggnettet ikke ble helt som planlagt på første forsøk, så var hvertfall glidelåsene svært bra. De glir lett og uhindret i hele sin lengde, ulikt noen køyer jeg har hatt med glidelås tidligere. Også med vekt i køya. Stas.

Og de flotte stingene må jeg til å dra ut. Makan.

Da The Master of Pek hadde andre planer i dag ble det dårlig med peking, men en liten kaffe under kjøkkentarpen ble det. Etter å ha testet noen forskjellige måter å sette den opp på, da. Ganske allsidig sak, dette. Et par bardunfester til hadde virkelig gjort seg om man skulle overnatte under den, men som den er fungerer den utmerket til det formålet den er tiltenkt.

Hvis noen hører rykter om en snåling i skogen som fomler med en presenning og prater med seg selv så er det garantert noen andre.

Det var alt for i dag. Don’t be a stranger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.